fbpx

Hvorfor MyEducation

Hvorfor velge oss i stedet for de andre?

Hvorfor skal vi velge MyEducation

…Dette er et spørsmål vi ofte får når elever og deres foreldre forsøker å danne seg et overblikk over hvilke organisasjoner som finnes på markedet. Det er et veldig relevant spørsmål og vi er glad for å få dette spørsmålet, da vi selvfølgelig mener vi er et opplagt valg for norske utvekslingselever.​

 • ​Vi er en 100% danskeid utvekslingsorganisasjon.
 • Vi har ærlige priser og ingen skjulte utgifter til påmeldingsgebyrer, innenlands flytillegg, fly- og flyplass skatter.
 • Vi har vårt eget Reisebyrå (RejseSpecialisten), hvor vi får ungdomsbilletter til våre elever, som vi selv booker og ombooker.  På grunn av at vi har vårt eget reisebyrå, har vi også mulighet til å hjelpe hvis foreldrene har lyst til å hente deres sønn eller datter i vertslandet etter endt opphold og evt. utveksling. Gjennom RejseSpecialisten kan vi nemlig tilby flybilletter både innenlands og utenlandsk, bilutleie, Mobil Homes, hoteller, utflukter, reiseforsikringer og mye mer. Fordi vi da  sparer en del på flybilletter, kan vi tilbye oppholdene billigere enn våre konkurrenter uten at det går utover kvaliteten – som for øvrig er på topp.
 • Vi er voksne, erfarne og meget dedikerte medarbeidere, noen av oss har vært i reiselivsbransjen  helt opp til 40 år.
 • Påmelding til informasjonsmøte er helt gratis og uforpliktende. Vi vet at våre programmer er unike og derfor er formålet med informasjonsmøte ikke å «selge ideen» om utveksling på et High School opphold, men i stedet gi en grundig introduksjon til hvert program, slik at elevene og deres foreldre kan ta den rette beslutning. Det mener vi er det viktigste – og det skal ikke koste noe hos MyEducation.
 • Vi bruker ikke mye penger på markedsføring, da de fleste av våre kunder kommer gjennom familie, venner og bekjente som har hatt deres sønn eller datter med oss. Derfor sparer vi igjen- noe som kundene nyter godt av i form av billigere salgspriser.
 • Du kan finne vår brosjyre online på vår hjemmeside og downloade eller printe den ut. Du behøver ikke legge igjen navn, mobilnummer og email adresse for at få  brosjyren – på den måten sikrer du deg, at vi ikke maser på deg og dine foreldre med e-mails, sms og telefoner.​
 • Vi følger de norske skatteregler til punkt og prikke og betaler den skatt vi skal, vi har heller ikke noen konto i Panama, Luxemburg, Sveits eller andre skattefrie land.
 • Vi har tett kontakt med våre samarbeidsorganisasjoner i utlandet omkring bl.a. utveksling, vi møtes minst en gang pr år for å sikre en så god og sikker gjennomførelse av programmene som mulig. Flere av de utenlandske organisasjonene har vi jobbet med i over 20 år, og 2 eier vi selv.
 • Sikkerheten er høyt prioritert, slik  at alle foreldre kan slappe av og trygt sende deres barn til utlandet på et skoleopphold gjennom oss.
 • Vi er lette å få tak i og  under oppholdet vil elevene alltid ha et 24/7 nummer de kan ringe gratis til ut over deres kontaktpersoner.
 • MyEducation ble i 2012 valgt som Gazelle virksomhet av Børsen.​

Velkommen til MyEducation​

Uforpliktende High School INFOMØTE?