Cecilie- High School Wales​

Cecilie- High School Wales​

Cecilie- High School Wales​

Hej MyEducation,

Så er det vist tid til at fortælle en lille historie fra mit ophold her i Wales/Swansea.

For et par uger siden Skypede jeg med min mor hjemme i Danmark. Hun fortalte mig at hun skulle opereres igen (tredje gang) og det gjorde mig selvfølgelig virkelig ked af det eftersom man bare gerne ville kunne være der og holde hende i hånden. Men vi ved jo alle sammen godt at der vil være tidspunkter hvor man bare savner folk derhjemme ekstra meget.

Heldigvis er jeg i den bedste værtsfamilie som i den svære periode bare var der for mig. De gav mig ekstra lange krammere, købte min yndlingschokolade med hjem til mig, og i det hele taget fik de mig bare til at grine og tænke på andre gode ting! Det fik mig virkelig til at tænke på hvor heldig jeg er at få lov til at komme ind i en familie i et andet land, og at de tager mig som deres egen.

I sidste ende ved jeg jo at min mor får det godt igen. Tænker også at det er en del af oplevelsen, at føle hvor meget man elsker, savner og holder af dem derhjemme.

Jeg håber virkelig alle derude har det godt hvor de nu end er, jeg har det i hvert fald mere end lækkert og nyder hvert øjeblik.

-Cecilie

Related Blogs

Posted by myeduadmin | 15. januar 2019
Celina – High School Australia
Celina er på utveksling i Australia Jeg trives veldig godt hos vertsfamilien min og de er flinke til å inkludere meg. De tar meg med på mye forskjellig og jeg...
Posted by myeduadmin | 15. januar 2019
Selma – High School USA
Jeg trives veldig godt og liker alle lærerne mine, det er mye skolearbeid til tider men jeg klarer meg fint :)Veldig spennende opphold og jeg gleder meg til Thanksgiving! Selma
Posted by myeduadmin | 15. januar 2019
Frida – High School USA
Jeg liker lærerne mine og alle er hyggelige og hjelpsomme. Har fått mange venner og er med på film klubb og fotoklubb. Frida ​​   ​​