Maria Olivia – High School Australien

Maria Olivia – High School Australien

Maria Olivia - High School Australien

Kære MyEducation.

Jeg har det super godt hernede! Jeg har en lille sød hverdags historie som jeg gerne vil dele med jer. Jeg går på en anden skole end mine værtssøskende, hvilket betyder at jeg skal tage toget om morgenen før ungerne tager i skole. Da jeg en dag kom hjem fra skole var jeg meget træt og udmattet.

​Det var en lang dag i skole og jeg var ikke i det bedste humør. Jeg kom hjem fra skole og gik ind og lagde mig i sofaen. På sofaen lå der et brev fra den mindste søster hvor der stod «min helt». Jeg åbnede brevet og der stod.

» Min helt er min Maria fordi hun altid får mig til at grine og hjælper mig med mine lektier.»

​Det lille brev smeltede mit hjerte og gjorde min dag meget bedre!

Related Blogs

Posted by myeduadmin | 15. januar 2019
Celina – High School Australia
Celina er på utveksling i Australia Jeg trives veldig godt hos vertsfamilien min og de er flinke til å inkludere meg. De tar meg med på mye forskjellig og jeg...
Posted by myeduadmin | 15. januar 2019
Selma – High School USA
Jeg trives veldig godt og liker alle lærerne mine, det er mye skolearbeid til tider men jeg klarer meg fint :)Veldig spennende opphold og jeg gleder meg til Thanksgiving! Selma
Posted by myeduadmin | 15. januar 2019
Frida – High School USA
Jeg liker lærerne mine og alle er hyggelige og hjelpsomme. Har fått mange venner og er med på film klubb og fotoklubb. Frida ​​   ​​