Katja – University of Wisconsin – Superior

Katja – University of Wisconsin – Superior

 

Go Campus guider en igennem hele forløbet, fra start til slut, og opdaterer hele tiden en om hvad det næste er der skal til at ske. Processen henimod at studere i USA kan være utrolig forvirrende på egen hånd, med et helt andet uddannelsessystem og ansøgningskrav. Derfor er det rart at man altid har nogen man kan ringe eller skrive til, som ved hvad de snakker om og kan guide en igennem de forskellige forløb.

UW Superior er et universitet med massere af muligheder. Der er massere af fag at vælge imellem, støttende lærer, og internationale studerende som forstår hvordan det er at være langt væk hjemmefra. Med næsten 70 nye internationale studerende hvert år, er der god mulighed for at møde nye mennesker fra hele verden, og opleve deres kultur lige såvel. For de internationale studerende bliver der også arrangeret ekstra ture, som giver bedre mulighed for at opleve den amerikanske kultur.

​Udover at have en tæt kontakt med lærer og andre elever, så er der også mange muligheder for indendørs, og udendørs aktiviteter. The MWC, træningshallen, indeholder fitnesscenter, basketball baner, løbebaner, klatrevæg, badminton, tennis og squash baner og ikke mindst en svømmehal. Derudover afholdes der hver uge intermurrals, hvor ikke-elite studerende kan danne deres egne hold indenfor forskellige sportsgrene og dyste imod hinanden. Der er dog også mulighed for at stå på skøjter i skolen egen icehockey hal, hvor man selvfølgelig også kan følge skolens eget icehockey hold.

Hvis man er mere til udendørslivet, er der både kajak, camping, klatre- og vandreture, hvilket giver rig mulighed for at opleve den flotte natur omkring Lake Superior.

Univeristy of Wisconsin Superior ligger en halv times kørsel med bus (gratis med studiekort) fra Duluth, Minnesota. Her er der god mulighed for at spise på forskellige restauranter og cafeer, gå i biografen eller bowle. Hvis man tager bussen et ekstra stykke er der Dultuh, Hill Mill Mall, hvor man kan shoppe tøj, sko og alt muligt andet.

​Jeg vidste at jeg gerne vil gå på et forholdsvist stort universitet (har dog fundet ud af at det er ret lille ift. Til andre universiteter i USA), så der var større mulighed for at opleve Campus-livet. Der var massere af indendørs aktiviteter og så tilbød universitetet også de fag som jeg gerne ville studere. Derudover ville jeg gerne, at universitetet lå tæt på en stor by, så man kunne opleve noget i weekenderne, og tage ud og spise. Min følelse af stedet inden jeg kom herover var, at det var et godt sted at være, og det er det bestemt også. Jeg vil råde folk til at se deres video på youtube hvor de viser rundt på universitet så man rigtig kan få en fornemmelse af stedet og alt det det tilbyder!​

 

 

 

 

 

 

 

 

Related Blogs

No Image
Posted by myeduadmin | 8. februar 2018
Kamilla – University of North Georgia
​Jeg er nu tilbage i Georgia og er påbegyndt mit tredje år. Jeg har vedlagt nogle forskellige billeder, og håber du kan bruge nogle af dem. Jeg har også forsøgt...
No Image
Posted by myeduadmin | 8. februar 2018
Sofie – Troy University
Her er lidt gode tips fra Sofie: ​De første dage på campus Det første dage på campus er det vigtigt at være meget på og deltage i de ting, som...
No Image
Posted by myeduadmin | 8. februar 2018
Mathilde – Southern Utah University
  En af de ting som jeg personligt er rigtig glad for ved universitet er at der er en stor opbakning når det kommer til at være en international studerende....