Sofie – Troy University

Sofie – Troy University

Her er lidt gode tips fra Sofie:

De første dage på campus

Det første dage på campus er det vigtigt at være meget på og deltage i de ting, som sker omkring dig. Den første uge, var vi kun internationale studerende på min skole, så der var der grundlaget til vores internationale gruppe blev dannet. Vi lavede mange introduktions-ting, både akademisk og socialt. Det kom at føles rigtig rart, at man allerede havde fundet sig en gruppe, hvor man hørte til, da det egentlige skoleår så gik i gang.

​De første dage var vi bare sammen hele tiden og lærte hinanden at kende. Det betød også, at da skoleåret så egentlig gik i gang, så var vi allerede blevet vant til at have en dagligdag, hvor vi kun talte engelsk.

Jeg brugte også meget tid på tomandshånd med min roomie den første uge. Vi skulle jo bo sammen i 10 mdr, så vi synes det var vigtigt, at prøve at lære hinanden at kende til at starte med.

Pakning

Jeg pakkede efter det klima, der var i Alabama da jeg skulle ankomme. Altså stadig varm sommer. Jeg valgte, at hvis jeg fik brug for varmere tøj, eller anderledes tøj end sommertøj i det hele taget, så måtte jeg købe det når jeg ankom. Mulighederne for at shoppe er jo endeløse i USA, så pak kun det du ved du kommer til at savne.

Andre gode råd

Jeg tror det bedste jeg gjorde for mig selv, var ikke at fokusere på, hvad der skete hjemme i Danmark. Hvis der skete noget vigtigt, skulle jeg nok få det at vide. Det gav mig mere tid til at fokusere på min nye venner i USA. Man glemmer at være i nuet, hvis man går tænker på hvad er sker der hjemme hele tiden.​​

 

 

 

 

 

 

 

 

Related Blogs

No Image
Posted by myeduadmin | 8. februar 2018
Kamilla – University of North Georgia
​Jeg er nu tilbage i Georgia og er påbegyndt mit tredje år. Jeg har vedlagt nogle forskellige billeder, og håber du kan bruge nogle af dem. Jeg har også forsøgt...
No Image
Posted by myeduadmin | 8. februar 2018
Mathilde – Southern Utah University
  En af de ting som jeg personligt er rigtig glad for ved universitet er at der er en stor opbakning når det kommer til at være en international studerende....
No Image
Posted by myeduadmin | 8. februar 2018
Morten – Colorado Mesa University
CMU er et super lækkert universitet med nye moderne faciliteter. Byen Grand Junction er en mindre, men meget hyggelig by, med nogle udemærkede muligheder for natteliv. Naturen er anderledes end...