Argentina

High School Argentina

Et sted du aldri glemmer

Prøv High School i Argentina

 

Tango, god mat, avslappet livsstil, fotball, vakker natur med frodige sletter og innsjøer, m.m. Det er det du som utvekslingsstudent vil kunne oppleve på nært hold på High School i Argentina. Se også alternativene for å gå på High School i Brasil.

I 2009 ble tango tatt opp på Unescos verdensarvliste og herved utnevnt til å være en  internasjonal kulturarv. Argentina er det åttende største landet i verden og det andre største i Sydamerika. Argentina strekker seg over et stort område fra nord til sør, hvilket betyr at det er forskjel­lige klimazoner i landet.

Overalt finner du fantastiske landskaper og unike attraksjoner – fra de sydlige Andesfjellene til de nordlige ørkener til Iguazú fossene til storslått dyreliv og de store vidder i Patagonia. Det er noe for enhver smak som utvekslingsstudent i Argentina.

Iguazu fossene i Iguazu Nasjonalpark regnes for å være blant de mest besøkte i verden. ​Fossene brer seg over 2,7 kilometer og 270 fall. Vannet går opp til 82 meter. Den dypeste enkelte fossen kalles Devil’s Throat og er 300 meter bred. Iguazu Nasjonalpark kom på Unescos verdens­arvsliste i 1984.

Opplev mennesker fra hele verden som utvekslingsstudent i Argentina

 

I 1492 kom spanjolene til Amerika. Da spanjolene inntok Argentina bestod befolkningen av over 20 forskjellige grupper av indianere. Landets navn stammer fra ordet “argentum” det betyr sølv. Navnet stammer fra de første reisende fra Spania som kom til Rio Plato. Overlevende fra ekspedisjonen møtte fok som ga dem gaver av sølv – landet hadde store forekomster av sølv ved Pucara .

I dag er befolkningen sammensatt av invandrere fra hele verden – spesielt spanjoler og italienere  – også mange dansker immigrerte til Argentina på 1800 tallet.

  • Som utvekslingselev på High School i Argentina starter ditt opphold med en 5 dagers orientation camp i Córdoba sammen med ungdommer fra andre land.
Utvekslingsstudent på High School i Argentina
Pris Argentina 1 skoleår – Kr. 99.995.-
01
mulighet for oppstartscamp

Under oppholdet som utvekslingsstudent i Argentina kan du velge en 10-dagers tur til Patagonia eller det nordvestlige Argen­tina.​

02
Demografi

Etnisk og kulturelt er argentinerne en blan­ding av Latinamerika og Europa. Over 90% av befolkningen stammer fra europeiske innvan­drere, spesielt italienere, spanjoler og tyskere. Kun en meget liten del av befolkningen er av den opprinnelige indianske befolkning.

​Er det noe Argentina er kjent for så er det kjøtt. Det gode oksekjøttet er kjent over store deler av verden. Prøv f.eks. Asado eller Paril­lada. De spiser også en del lam og fjærkre. Du må også prøve Mate, som er en drikk som minner om sterk te og er laget av tørkede blader av planten yerba mate. Den serveres ofte i et tørket uthullet gresskar, som kalles en kalabas.

03
Skolesystem

Skoledagen er vanligvis fra kl. 8 – 13 og på mange skoler må man bruke skoleuniform på High School i Argentina.

Argentinere er veldig sosiale, så du vil ha mulighet for å følg med skolevenner til diverse sports- og kulturelle aktiviteter.

Søk om plass til ditt High school opphold i Argentina