Canada Old

High School Canada

EN FANTASTISK OPPLEVELSE

High School i Canada – I verdens nest største land

Uendelige lønnskoger, enorme sletter med mange innsjøer og de snødekte toppene i Rocky Mountains. Det er et av de mange bildene av landet en møter på utveksling i Canada. Men landet er mye mer. Når det gjelder området okkuperer landet over halvparten av det nordamerikanske kontinentet og er dermed større enn USA, se også mulighetene for High school i USA. Målt etter område er Canada verdens nest største land. Du kan se hvor stort det er på utveksling i Canada.

Ta utveksling i Canada som utvekslingsstudent

Store deler av Canada er ikke bebodd. Overalt møter du ånden til pelsjegerne og pionerene som slo seg ned for lenge siden i landet. Hvis du liker naturen, kan du dra på utveksling i Canada. Det er mange fantastiske nasjonalparker – Book ditt utvekslingsår i Canada her.

High School i Canada - Ta utveksling i Canada som utvekslingsstudent
Pris Canada 1 skoleår – Fra Kr. 186.995 – 245.995
01
Velg Region

HIGH SCHOOL I CANADA- ENGELSK 1 SKOLEÅR

  • Alberta
  • British Columbia
  • Manitoba
  • Newfoundland & Labrador
  • Ontario

 

CANADA- FRANSK ,1 SKOLEÅR

  • Quebec
02
Outdoor activities

Canadierne elsker sport og du kan oppleve det på utveksling i Canada. Det starter allerede i skolen, hvor sport spiller en stor rolle.

Etter undervisningen begynner de såkaldte “extra curricular activities”, hvor alle elever har mulighet til å delta. Skolerne har ofte mange workshops i f.eks. musik, kunst, astronomi, klima, m.m. som eleverne kan velge å delta i som utvekslingsstudent i Canada.

Likevel er det også mange forskellige sportsaktiviteter som f.eks. ishockey, lacrosse, basketball, fotball, amerikansk fotball, etc. Om vinteren er spessielt  ishockey, ski- og skøyter populære sportsgrener.

03
Canadierne

Til tross for landets kolossale areal, opprettholdes vennskapet likt. Hver familie har sitt “family room”, hvor man møtes til måltider, hyggesnakk, spill eller for å se på TV.

Kylling, storfe eller skinke med forskjellige tilbehør går ofte tilbake til middagen, helst grillet. Grillmat er veldig populært. Fisk og sjømat er spesielt populært i kystområder og innsjøer. Canadierne lever tett med naturen og det er derfor de bruke mye av fritiden sin utendørs – Opplev det hele på High School i Canada.

Søk om plass til ditt High School opphold i Canada