Canada

High School Canada

EN FANTASTISK OPPLEVELSE

High School i Canada – I verdens nest største land

Uendelige lønnskoger, enorme sletter med mange innsjøer og de snødekte toppene i Rocky Mountains. Det er et av de mange bildene av landet en møter som utvekslingsstudent på High School i Canada. Men landet er mye mer. Når det gjelder området okkuperer landet over halvparten av det nordamerikanske kontinentet og er dermed større enn USA. Målt etter område er Canada verdens nest største land. Du kan se hvor stort det er på utveksling i Canada.

Ta utveksling i Canada som utvekslingsstudent

Store deler av Canada er ikke bebodd. Overalt møter du ånden til pelsjegerne og pionerene som slo seg ned for lenge siden i landet. Hvis du liker naturen, kan du dra på utveksling i Canada. Det er mange fantastiske nasjonalparker – Book ditt utvekslingsår i Canada her.

High School i Canada - Ta utveksling i Canada som utvekslingsstudent
Pris Canada 1 skoleår – Fra Kr. 186.995 – 245.995
01
Velg Region

HIGH SCHOOL I CANADA- ENGELSK 1 SKOLEÅR

  • Alberta
  • British Columbia
  • Manitoba
  • Newfoundland & Labrador
  • Ontario

 

CANADA- FRANSK ,1 SKOLEÅR

  • Quebec
02
Outdoor activities

Canadierne elsker sport og du kan oppleve det på utveksling i Canada. Det starter allerede i skolen, hvor sport spiller en stor rolle.

Etter undervisningen begynner de såkaldte “extra curricular activities”, hvor alle elever har mulighet til å delta. Skolerne har ofte mange workshops i f.eks. musik, kunst, astronomi, klima, m.m. som eleverne kan velge å delta i som utvekslingsstudent i Canada.

Likevel er det også mange forskellige sportsaktiviteter som f.eks. ishockey, lacrosse, basketball, fotball, amerikansk fotball, etc. Om vinteren er spessielt  ishockey, ski- og skøyter populære sportsgrener.

03
Canadierne

Til tross for landets kolossale areal, opprettholdes vennskapet likt. Hver familie har sitt “family room”, hvor man møtes til måltider, hyggesnakk, spill eller for å se på TV.

Kylling, storfe eller skinke med forskjellige tilbehør går ofte tilbake til middagen, helst grillet. Grillmat er veldig populært. Fisk og sjømat er spesielt populært i kystområder og innsjøer. Canadierne lever tett med naturen og det er derfor de bruke mye av fritiden sin utendørs – Opplev det hele på High School i Canada.

Søk om plass til ditt High School opphold i Canada