England inkl. Wales

High School England inkl. Wales

Historie, mote og tradisjoner- Bli utvekslingsstudent i Storbritannia

Gå på High School i England. Et land rikt på kultur og underholdning

Utvekslingsstudent på High School i England, Storbritania, United Kingdom (UK) – kjært barn har mange navn, men det er ikke helt det samme. Forklaring:

  • England er den største nasjonen i United Kingdom.
  • Storbritannia består av tre delvis selvstendige regioner som inkluderer England, Wales og Skottland
  • United Kingdom inkluderer England, Wales, Skottland og Nord-Irland

For britene spiller det ingen rolle om du sier det ene eller det andre, det er følelser knyttet til de tre navnene, for ordens skyld sier vi England.

Vgs utvekslingsstudent i England

England er kjent for mange ting – bl.a. kjente krimserier, som du kanskje har blitt kjent med fra TV eller nettet. Landet er i det store og hele veldigt kulturelt, bl.a. teater og musikk som du kan oppleve på utveksling i England – ikke minst musikaler. Kanskje du selv har vært heldig nok til å oppleve en av de store musikalene i London.

Er du interessert i tennis, så har du sikkert hørt om Wimbledon. Britene holder fast på sine tradisjoner. I tillegg er det også stor fokus på mote i England.

​Hvis du tenker utveksling i England og mat, så er det ikke til å komme utenom ’fish and chips’. Eller prøve det utallige av de mange ’pies’ som ’steak & kidney pie’ eller Yorkshire pudding. Du skal nok få mulighet for å oppleve mange nye smaksopplevelser på High School i England. Se også mulighetene i andre engelsktalende land som High school i USA eller High School Canada.

  • Ditt opphold som utvekslingsstudent i England starter med en 3 dagers Orienteringscamp sammen med utvekslingselever fra andre land
Bli utvekslingsstudent i England. Dra på High School i England og få en opplevelse for livet
Pris England/ Wales 1 skoleår – kr 95.995.-
01
Oppstartscamp

Under oppholdet som utvekslingsstudent i England vil det være en oppstartscamp på 3 dager ved ankomst. Dette er inkludert i prisen

02
Skolesystemet

I England/Wales blir du plassert i Sixth Form eller Sixt Form college som tilsvarer vg2 og 3. Det er veldig vanlig med skoleuniform, dette vil du bli opplyst om ved plassering

03
Pernille - England/Wales

​I sometime get asked if I regret going to High School in England. To be honest I would regret if I didn’t go. – I can’t wait to see how much I have to tell when I come back. It might even be enough for me to write a book.

Søk om plass til ditt High School opphold i England/Wales