England & Wales Public

Opplev den engelske kulturen på nært hold

Reis på et High School-opphold i England eller Wales

Med vårt program Public High School Preferred kan du ta et High School-opphold i England eller Wales som utvekslingsstudent og selv velge hvor du vil bo og gå på skole i løpet av årsprogrammet – derav navnet Preferred. Det er en offentlig skole i ditt valgte skoledistrikt som du blir tatt opp til, derfor kaller vi det Public Preferred.

Etter Brexit har programmet for High School-opphold i England endret seg. Dette betyr blant annet at du må ha visum hvis du oppholder deg i landet i mer enn 6 måneder. Men dette er bare en formalitet som MyEducation selvfølgelig hjelper deg med og sørger for. Studenter og utvekslingsstudenter som må ha visum, må også ta en engelsk språktest som heter IELTS – det er et krav for å få visum. Men først og fremst fører endringene til frihet, fordi du nå selv kan velge hvilket område av England du vil til under årsprogrammet. En annen konsekvens av Brexit er at utvekslingsstudenter må betale for å gå på skole, men denne kostnaden er inkludert i våre programpriser som du kan se nedenfor.

Skoleåret i England:

Det engelske skoleåret er delt inn i 3 perioder (Terms). Hvis du ikke ønsker å være utvekslingsstudent i et helt skoleår, kan du i stedet velge å reise for en semesterperiode – enten fra september til desember eller fra januar til midten av mai. Årsprogrammet avsluttes rundt midten av juni, da den gjenværende tiden på engelske skoler brukes til forberedelser til det kommende skoleåret for de engelske elevene.

Kom gjerne til vårt uforpliktende informasjonsmøte, og hør mer om High School-opphold i England.

Priser – skoleår eller semester:

Prisene for et skoleår finner du nedenfor for hvert område. Prisen varierer avhengig av hvilket område du velger.

Du må regne med å kjøpe lunsj på skolen med lommepengene dine.

East Sussex

East Sussex College

East Sussex i England er et område rikt på historie, naturskjønne landskap og kystskjønnhet. Med pittoreske byer som Rye og kystnære destinasjoner som Eastbourne, tilbyr East Sussex en blanding av sjarmfulle arkitektoniske perler, historiske severdigheter og brede strender. Områdets varierte landskap, fra de hvite kalkklippene i Seven Sisters til Ashdown Forest, som inspirerte Winnie the Pooh, gjør East Sussex til et attraktivt sted for de som søker kulturelle opplevelser og forbindelse med naturen.

Cardiff, Wales

CAVC College

Cardiff, hovedstaden i Wales, byr på en fascinerende blanding av historie og modernitet. Med sitt imponerende Cardiff Castle, sjarmerende forsteder som Llandaff og trendy områder som Pontcanna, er byen et spennende reisemål. Den maleriske kystlinjen ved Penarth Pier og nærheten til naturskjønne områder som Brecon Beacons National Park legger ytterligere til Cardiffs unike appell.

Dorset

Weymouth College

Weymouth, som ligger på Englands sørkyst, er en sjarmerende by kjent for sine brede strender og maritime atmosfære. Med sin ikoniske havnepromenade, den historiske havnen og en livlig strandpromenade tilbyr Weymouth en avslappende kystopplevelse. Byen kombinerer tradisjonell sjarm med moderne fasiliteter, noe som gjør den til et attraktivt sted for utvekslingselever.

Haverfordwest, Wales

Pembrokeshire College

Pembrokeshire College i Wales er en fremragende utdanningsinstitusjon som ligger i det vakre Pembrokeshire County. Med moderne fasiliteter og et bredt utdanningstilbud tiltrekker college studenter med ulike interesser og mål. Denne utdanningsinstitusjonen gir ikke bare en kvalitetsutdanning, men også muligheten til å nyte det naturskjønne miljøet og den kulturelle rikdommen som kjennetegner denne delen av Wales.

Bexhill

Bexhill College

Bexhill, en kystby i East Sussex, byr på en sjarmerende kombinasjon av historie og havutsikt. Med sin ikoniske De La Warr Pavilion, som stammer fra 1935, og en malerisk promenade langs kysten, tiltrekker Bexhill besøkende med sin autentiske atmosfære. Byen har også flere koselige kafeer og kunstgallerier, noe som bidrar til dens kulturelle appell.

Brighton

Varndean College

Varndean i England er det ideelle valget for utvekslingsstudenter. Med moderne fasiliteter, engasjerende undervisningsmetoder og en beliggenhet i den livlige byen Brighton, tilbyr skolen en unik mulighet for både akademisk utvikling og kulturell berikelse. Varndean er det perfekte valget for elever som ønsker en meningsfull utvekslingsopplevelse.

Hampshire

Brockenhurst College

Brockenhurst, som ligger sør i England, er en idyllisk landsby kjent for sin naturskjønne skjønnhet og sjarmende atmosfære. Omgitt av skogkledde områder og grønne enger, tilbyr Brockenhurst muligheter for avslappende turer og naturopplevelser. Sentrum av landsbyen har koselige butikker og en vennlig atmosfære.

West Sussex

Worthing College

Worthing, en kystby i West Sussex, er et ideelt sted for utveksling. Med sine brede strender og en avslappet atmosfære gir Worthing en perfekt ramme for studenter som ønsker en kombinasjon av strandopplevelser og kulturelt mangfold. Byen har også lokale aktiviteter og arrangementer, noe som gjør Worthing til et attraktivt sted for unge reisende som søker en både morsom og lærerik opplevelse.

Kent

Havant and South Downs College

Havant and South Downs, et område i sørøstlige England, ønsker elever velkommen med sin blanding av naturskjønne landskap og kulturelle opplevelser. Plassert ved South Downs National Park, tilbyr området vakre turstier og historiske severdigheter, mens byen Havant gir en lokal atmosfære og sjarmerende butikker. Ideelt for studenter som ønsker å kombinere utforskning av naturen med kulturelle opplevelser, er Havant and South Downs et berikende reisemål for unge eventyrere.

Cheshire

Cheshire College

Cheshire, et grevskap i nordvestlige England, byr på en sjarmerende kombinasjon av historie og landlig skjønnhet. Kjent for sine idylliske landsbyer, imponerende herregårder og vakre landskap, er Cheshire et attraktivt valg. Chester, grevskapets hovedby, imponerer med sine velbevarte middelaldermurer og den historiske katedralen. Med sitt karakteristiske landskap og historiske arv er Cheshire et ideelt sted for de som ønsker å utforske Englands rike kulturarv og naturskjønne skatter.

Swansea, Wales

Gower College

Gower College i Swansea, Wales, er en utmerket utdanningsinstitusjon som tiltrekker studenter med sin moderne campus og mangfoldige utdanningstilbud. Beliggende i den livlige byen Swansea ved kysten gir det studentene tilgang til både kvalitetsutdanning og et dynamisk bymiljø. Med fokus på en bredt spekter av fagområder er Gower College et ideelt valg for de som søker en berikende utdannelsesopplevelse i en innbydende og kulturell by som Swansea.

Southampton

Itchen College

Southampton, som ligger på Englands sørkyst, er en dynamisk by kjent for sin maritime historie og moderne atmosfære. Med en travel havn, historiske landemerker som Bargate og en levende kulturscene, tilbyr Southampton et mangfold av opplevelser. Byens kombinasjon av moderne fasiliteter, grønne områder som Southampton Common og dens status som en betydelig cruisehavn gjør den til en fascinerende destinasjon for elever.

Reserver plassen din her!