Hvorfor reise på utveksling?

Opplev ett nytt land, en ny kultur og ett nytt folkeslag - Hva venter du på?

Hvorfor reise på et High School opphold

Et High School opphold starter vanligvis i august/september og slutter mai/juni. Så det er ca. 10 måneder du må være hjemmefra. Det krever at man er selvstendig og er klar for å tilpasse seg alt som er annerledes på ett High School utvekslingsår. Det kreves også at man klarer å være borte fra venner og familie.  Er du er åpen, og fleksibel og liker en utfordring, så er MyEducation High School programmet den riktige løsningen for deg.

Nå har du muligheten og den kommer aldri igjen – så grip den nå! Første skrittet er å bestemme seg og det krever mot. Men vi kan love deg at du ikke vil angre og at du kommer hjem med så mye erfaring og minner som du vil ha glede av resten av livet. Du kommer til å vokse og modnes av alle utfordringer du måtte møte på veien gjennom ditt utvekslingsår.

Vi lever i et internasjonalt samfunn og etterspørselen etter mennesker med internasjonal bakgrunn blir bare større og større. Det holder ikke lenger å kunne snakke ett annet språk, man skal også kjenne andre kulturer. Dett kan man ikke lese seg til – dette må oppleves på kroppen, og det kommer du til å gjøre på ett High School opphold med utvekslingsår i ett annet land.

Ny familie, nye venner og nye bekjentskaper

Ikke bare blir du mer selvstendig etter et High School utvekslingsår, men du får en helt ny familie, mange nye venner og bekjentskaper. Du kommer til å lære mye om en annen kultur.

Alle våre vertsfamilier stiller opp frivillig og åpner sine hjem for våre elever. Uten frivillige vertsfamilier kunne vi ikke drevet med High School programmet. Det finnes alle typer vertsfamilier, store og små familier og de er spredt over hele landet. Det finnes ingen fasit på hva som er den perfekte vertsfamilien, det viktigste er hvordan dere passer sammen.

Gjennom High School utvekslingsåret ditt vil du møte nye venner, men vennskap kommer ikke av selg selv og det krever at du gjør en innsats. Du må være åpen og imøtekommende, så vil du bli belønnet med gode venner og minner for livet.

Foruten å utvide ditt nettverk og bli en del av en ny kultur, må du lære familien å kjenne, du må bli kjent med skolesystemet. Dette vil gi deg en bedre forståelse og øke din toleranse for andre mennesker. Dette vil du dra nytte av resten av livet.

Lifeguard Surf High School Australia_MyEducation
Hich School Halloween USA MyEducation

Uforpliktende High School INFOMØTE?