Påmelding til High School infomøte

Velkommen til et gratis og uforpliktende High School Infomøte

Er du interessert i å vite mer om et High School opphold?

Vi ønsker deg velkommen til et gratis infomøte hos MyEducation. Vi avtaler uforpliktende infomøter på datoer som passer deg.​

​​​Vi holder gratis infomøter i Lillestrøm, bor du langt unna kan vi holde møtet digitalt. Infomøte tar ca.1-1,5 time, og vi avslutter med intervju av søker de siste 20-30 minuttene.

Våre medarbeidere har stor erfaring med å arbeide med unge mennesker.

Vi kan ikke ta opp søkere som har 2 i fag. Generelt må man klare seg godt på skolen både faglig og sosialt, og være selvgående med skole og skolearbeid. 

​Under infomøtet forteller vi generelt om High School programmet og det landet du er interessert i,  du og dine foreldre har mulighet for å stille spørsmål.

​Når vi møter deg,  vurderer vi din motivasjon og modenhet i forhold til programmet. Vi vurderer også din faglige bakgrunn og derfor ber vi deg ta med din siste karakterutskrift til møtet.

Ønsker du etter møtet allikevel ikke å reise, er dette ikke noe problem –  men du og dine foreldre har nå en unik mulighet for å vurdere, om High School i utlandet, er noe for deg (eller dem 🙂 )

NB!

Selvom du ikke skal reise dette skoleåret, kan du godt sende oss en uforpliktende forespørsel allerede nå.

MyEducation plustur til New York

Påmelding High School infomøte

  • Hvilket land vil du gjerne reise til?
  • Er du interessert i et gratis intervju i forbindelse med informasjonsmøtet, så du kan straks få vite om du kan taes opp i programmet?
  • Gi en kort beskrivelse av deg selv og dine interesser