New Zealand Classic

Klassisk High School opphold i New Zealand

Alt på en gang - Tropisk varme og snø

Kia Ora og Haere mai er Māori språk og betyr Hello og Welcome på engelsk. Maorierne er New Zealands opprinnelige befolkning, som i 1987 oppnådde at deres språk ble gjort offisielt sammen med engelsk.

Kiwierne

Den new zealandske nasjonalfuglen er Kiwien, som er en liten grå-brun strussefugl. Den er veldig populær, og den newzealandske befolkning kalles også for Kiwier.

Befolkningen består av det opprinnelige folk, maorier og så Pākehā, som er maoriernes betegnelse for alle de hvite, som kom til lan­det fra de britiske øyer, Jugoslavien, Tyskland, Nederland og noen få fra Skandinavia. Du vil jevnlig støtt på maori språket – bl.a. i stednavn.

Pris New Zealand  Classic 1 skoleår – Kr. 145.995,-
01
Oppstartscamp

Du starter oppholdet med et tre dagers forberedelseskurs, hvor du lærer om den New Zealandske kulturen  og frisker opp engelsken. I løpet av dette kurset forbereder du deg til livet i ditt nye land og livet med din vertsfamilie. Det vil  også være diverse aktiviteter. Dette introkurset avholdes i Wellington eller Auckland avhengig av hvor i New Zealand du skal bo.

02
Regulering fra NZ regering

På tradisjonelt High School program i New Zealand regulerer den new zealandske regjering det antall utvekslingselever som kan få lov til å reise inn. Kun samme antall som de selv sender ut, kan få lov å reise inn på det tradisjonelle programmet.  Dette er hvorfor mange elever fra hele verden ikke kan reise til New Zealand på et High School opphold.

Ta kontakt med oss for å høre om dine muligheter

03
Naturen

New Zealands fantastiske landskap har vært kulisse for Lord of the rings og Hobbit trilogien. New Zealand er en grønn, fruktbar øy i det sydlige Stillehavs milde klima. Her kan du oppleve praktfulle naturopplevelser: kilometerlange sand-strender, utstrakte landskap, storslåtte fjell med snødekkede fjelltopper, isbreer, dampende varme kilder og flotte fjorder.

Fleksibilitet tilpasset dine ønsker

På New Zealand Public Preferred programmet kan du velge akkurat den skolen, du gjerne vil gå på, men skolene kan bli fullbooket. Det er helt vanlige  offentlige skoler, men de tar betaling for å ta inn utenlandske elever, og derfor har den new zealandske regjering ingen restriksjoner i forhold til å tillate utvekslingselever inreise. Utgiften varierer fra skole til skole.

MyEducation udvekslingsstudent pris NewZealand
New Zealand Public Preferred

På vårt New Zealand Public Preferred program er det ingen begrensning på antall utenlandske elever. Derfor kan alle med en drøm om å komme til Kiwiernes land, få drømmen oppfylt. Under oppholdet bor du hos en vertsfamilie som skolen har kontakt med.

Les mer om programmet her

Søk om plass til ditt High school opphold i New Zealand