New Zealand Preferred

High School Exchange in New Zealand - Preferred

Public Preferred New Zealand : VELG HVOR DU VIL

Hvorfor velge Public Preferred?

Hvis du ønsker flere valgmuligheter når det gjelder den offentlige skolen du vil delta på, og hvor du vil bo i New Zealand, er New Zealand Public Preferred-programmet noe for deg. Dette programmet gir deg muligheten til å velge skolen som oppfyller både dine utdanningsmessige og personlige behov. Uansett hva du ønsker fra skoleopplevelsen, har vi skolen som vil imøtekomme dine behov.

Preferred-programmet er dyrere enn vårt klassiske utvekslingsprogram, fordi det betales gebyrer til skolen for din påmelding, og vertsfamilien mottar også betaling for å sikre at vi kan finne en familie nær skolen din. Vår samarbeidspartner samarbeider med flere forskjellige skoler over hele New Zealand, så spør oss hvis du ikke ser en skole nedenfor som oppfyller dine preferanser.

Fordeler med Preferred-programmet:

  • Valg! Du velger en skole basert på dine personlige preferanser.
  • MyEducation kan gi anbefalinger for å hjelpe deg med å velge riktig skole.
  • Rullerende opptak – påmeldinger aksepteres i januar, april og juli hvert år.
  • Studenter med allergi mot dyr og spesielle kostbehov kan bli vurdert.

Her er noen eksempler på skolene vi tilbyr. Hvis du vil se en full liste, vennligst kontakt kontoret.

Prisene kan endres.

Ønsker du et rimeligere alternativ?

Vi kan nå tilby muligheten til å delta på en offentlig skole i New Zealand til en lavere pris, med noen valgmuligheter tilgjengelige. På vårt Classic Plus-program kan du velge mellom en liste over 4 skoler og få garantert påmelding.

Public Preferred priser 2024 – 2025 || 4 semestre fra 272,99 kr

Den nordlige øen

Kerikeri High School, Kerikeri

Kerikeri High School er en skole med sterk akademisk profil. Skolen er svært stolt av prestasjonene til studentene. Gjennom individuell rådgivning oppfordres elevene til å velge kurs som passer til deres evner og utdannelsesmål. Skolen ligger på et 9 hektar stort område, hvor omtrent halvparten er dedikert til idrettsbaner. Idrettene som tilbys ved Kerikeri High School inkluderer friidrett, badminton, basketball, cricket, terrengløp, ridesport (ODE, dressur og sprangridning), fotball, golf, hockey, terrengsykling, netball, rugby, softball, surfing, svømming, tennis, bordtennis, triatlon, volleyball og seiling. De oppmuntrer studentene til å delta i skolens bredere liv.

Spesielle programmer:

– Seilingskole
– Terrengsykkelskole
– Ridningsskole
– Surfe skole

Den nordlige øen

Whangaporoa College, Auckland

Whangaparaoa College er en skole som ligger nord for Auckland. Whangaparaoa betyr «Hvalbukten» på maori. Grupper av spekkhoggere og delfiner kan ofte observeres i farvannene rundt området. Whangaparaoa er et trygt område omgitt av mange strender, parker og reservater. Det tar omtrent 30 minutter med motorveien å komme til sentrum av Auckland City.

På Whangaparaoa College vil studentene lære på en av de mest moderne skolene i New Zealand. Skolen åpnet i 2005 på en miljøvennlig tomt. Alle bygningene er i perfekt stand, og fasilitetene og teknologien som brukes, er ledende innenfor det newzealandske utdannelsessystemet. Datamaskiner er lett tilgjengelige, og hver elev har tilgang til internett.

Skolen har alle fasilitetene til en stor, moderne og velutstyrt skole. Dans, drama og musikk er alle en del av livet på college, og mange internasjonale studenter deltar i disse aktivitetene. Skolen er veldig romslig og dekker 19,5 hektar med store åpne områder. Den ligger nær stranden, og klassene vil ofte gå til stranden for naturfag eller andre leksjoner. De fleste studentene går til skolen fra hjemmet eller bruker den rimelige skolebussen.

Den nordlige øen

Mount Roskill Grammar School, Auckland

Mount Roskill Grammar School er en skole som anerkjennes både lokalt og nasjonalt for å levere utdanning av fremragende kvalitet til alle sine studenter. De har utmerkede læringsprogrammer og en vilje til å evaluere og innovere. Fokuset deres er på akademisk prestasjon for hver elev, med fleksible læringsprogrammer designet for å imøtekomme individuelle studenters behov og læringsstiler.

Du kan delta i en av de mange aktivitetene, inkludert kunst, sjakk, debatt, kulturopplevelser, fremtidsløsninger, musikk, ledelse og scenekunst. Det er mange sportsaktiviteter tilgjengelig her. Alle studenter oppfordres til å delta i sports- og kreative aktiviteter fra deltakelsesnivå til eliteutøvere. Du kan velge en av mange sommer- eller vintersportsgrener, inkludert friidrett, cricket, terrengløp, dragedraktroing, tennis, vannpolo, golf, softball, volleyball, svømming, badminton, basketball, fotball, hockey, lacrosse, netball, rugby, vintersport, turn eller bordtennis.

Den nordlige øen

Mount Albert Grammar School, Auckland

Mount Albert Grammar School er en offentlig skole med hovedsakelig gutter i klassetrinn 9 og 10. Fra klassetrinn 11 til 13 er skolen en blanding av jenter og gutter.

Skolens fasiliteter inkluderer et datarom (med gratis tilgang til e-post og internett), et utmerket bibliotek, et astronomisk teleskop, to gymsaler med treningssenter, squashbaner, idrettsbaner, skoleplass og tennis-/netballbaner med kunstgress. Et stort vannsenter på campus har to oppvarmede innendørs svømmebassenger, to boblebad, dampbad, badstue, en butikk og matutsalg som fullfører komplekset. Mount Albert Grammar er kjent for sin ekspertise innen idrett.

Mount Albert ligger omtrent 7 kilometer sørvest for byens sentrum. Det er enkel tilgang til offentlig transport for studenter som ønsker å utforske mer av Auckland, både sentrum og andre områder av byen.

Den nordlige øen

Cambridge High School, Cambridge

Cambridge High School er en skole grunnlagt i 1883 og dedikert til å levere høykvalitetsutdanning til sine 1600 studenter. De har et høyt kvalifisert undervisningspersonale, moderne fasiliteter og høye standarder for disiplin og oppførsel. Cambridge High School har vellykket vært vert for internasjonale studenter fra hele verden siden 1989. Deres dedikerte og erfarne internasjonale støttepersonell sikrer at internasjonale studenter har en fantastisk opplevelse under studiene på skolen.

Cambridge er en av få byer i New Zealand som skryter av en stjernekryssende rekke av sportsstjerner med verdensomspennende anerkjennelse innen arrangementer som roing, sykling og hestesport. Cambridge er også hjemstedet for Avantidrome, en verdensklassefasilitet sentrert rundt en spesialbygd sykkelvelodrom.

Den nordlige øen

Te Puke High School, Te Puke

Te Puke High School er en skole med omtrent 1000 studenter. Skolen legger stor vekt på akademisk prestasjon. Internasjonale studenter kan velge studieprogram fra et bredt spekter av fag. Skolen vil gjøre sitt ytterste for å tilby internasjonale studenter et utdanningsprogram som imøtekommer deres læringsbehov, inkludert engelskspråklig støtte hvis nødvendig. I tillegg oppfordres internasjonale studenter til å delta i de mange sports- og kunstaktivitetene som tilbys.

Te Puke ligger 20 minutter fra den livlige kystbyen Tauranga og 15 minutter fra mange vakre hvite sandstrender. I tillegg til å være nær fantastiske strender, er Te Puke også kjent for å være kiwifruktens hovedstad i verden. Som et slags senter i Bay of Plenty-regionen er Te Puke også hjemsted for over 1000 avokado-plantasjer og Experience Comvita – et kraftsenter innen manukahonningens verden.

8 UKERS PROGRAM TILGJENGELIGT I TE PUKE

Den sørlige øen

Avonside Girls' High School, Christchurch

Etablert i 1928 er Avonside Girls’ High School (AGHS) kjent for sin varme, omsorgsfulle og imøtekommende atmosfære, samt sterke akademiske resultater. Skolen har en lang og stolt historie i Christchurch. Grunnlagt for over 80 år siden har skolen utviklet en bred og innovativ læreplan, høye akademiske standarder og et variert, interessant utvalg av aktiviteter.

Med høyt kvalifisert og erfarent personale oppfordres jenter til å utmerke seg i et positivt og fokusert læringsmiljø. Skolens evne til å fortsette denne tradisjonen etter forstyrrelsen av jordskjelvet i februar 2011 gleder oss. De har en spennende fremtid i moderne fasiliteter på en ny campus, som åpnet i andre kvartal av 2019.

Skolen ligger bare 20 minutter fra byens sentrum og kjøpesentre. Det er et godt bussystem i byen, og busser kommer til og fra skolen hver dag. Fra april 2019 har skolen blitt plassert side om side med Shirley Boys’ High School på en nyoppført campus. Begge skolene forblir dedikerte kjønnsdelte skoler med ekspertise i å utdanne kun jenter og kun gutter, men med muligheter for kjønnsblandede aktiviteter.

Den sørlige øen

Mount Hutt College, Methven

Mount Hutt College er en skole for 7.-13. klassetrinn som ligger i byen Methven på Canterbury Plains, bare en times kjøretur sørvest for Christchurch International Airport. Studenter fra Mount Hutt College er svært vellykkede – både akademisk, kulturelt og idrettslig.

Med et mangfold av idretts- og kulturaktiviteter som dette distriktet har å by på, enten det er utendørsaktiviteter som terrengsykling, kajakkpadling, golf, ridning, skikjøring og snøbrett, eller innendørs i noen av deres fantastiske fellesfasiliteter, som badminton, svømming, kinobesøk, deltakelse i speideren eller St. Johns, eller deltakelse i drama- eller musikkgrupper, vil elevene finne interesser som hjelper dem med å skape vennskap og bli en del av Mount Hutt-samfunnet.

En spesiell fordel ved Mount Hutt College er dens nærhet til New Zealands beste skianlegg, Mount Hutt (vurdert som New Zealands beste skianlegg fem år på rad ved World Ski Awards). Mount Hutt tilbyr skikjøring og snøbrett på alle nivåer, fra nybegynnere til avanserte. I den tredje skoleperioden betyr skolens ukentlige onsdags ettermiddags snøsportsprogram at elevene kan stå på ski og snowboard med sine skolevenner. Enkel tilgang i helgene og skoleferiene gir dem muligheten til å fortsette å lære som nybegynnere eller utfordre seg ytterligere hvis de allerede kan stå på ski og/eller snowboard.

Den sørlige øen

Cromwell College, Cromwell

Cromwell College er en skole med omtrent 500 studenter. Skolen tilbyr høykvalitets utdanning i en vennlig, familiær atmosfære. Her vil studenter nyte en autentisk ‘Kiwi’ landlig opplevelse. Studenter ved Cromwell College drar nytte av utmerkede moderne fasiliteter. Klasserommene er fullt utstyrt og i ett plan med god datatilgang og et bredt utvalg av kurs. Skolen er innrammet av parklignende omgivelser som inkluderer en gymsal og en auditorium. Ved siden av skolen er det en allværs hockeybane, en 25 meter oppvarmet svømmebasseng og en allværs cricketbane. I nærheten finnes også et akvatisk senter for seiling og kajakkpadling.

Cromwell College utmerker seg innen utendørs idrett og kurs og er perfekt plassert for å tilby et bredt utvalg av muligheter for ulike utendørsaktiviteter. Denne skolen passer for studenter som søker muligheter til å oppleve det beste av New Zealands utendørsmiljø i et lite samfunn. Det er rikelig med muligheter for at studenter kan delta i skolens liv, inkludert utendørsaktiviteter, idrett, musikk, drama og andre kulturelle arrangementer.

Registrer deg for New Zealand Preferred-programmet i dag!