New Zealand Classic Plus

HIGH SCHOOL PRIVATE PREFERRED NEW ZEALAND

FLEKSIBILITET TILPASSET DINE ØNSKER

Prøv utveksling i New Zealand med Classic Plus programmet

I  Classic Plus programmet på utveksling i New Zealand kan du velge den skolen du gjerne vil gå på, så lenge skolen naturligvis ikke er fullt.

Det er ganske vanlige offentlige skoler, men de tar betaling for å registere utenlandske studenter. Utgiften varierer fra skole til skole.

Les også om utveksling i Australia

​Ditt valg av skole kan f.eks. avhenge av hvor i landet du gjerne vil bo, om du kanskje vil oppholde nær kystområder, ønsker å ha visse fag, spesifikk idrett, gå på en bestemt skole med tanke på størrelse, antall internasjonale elever, etc.

Prøv utveksling i New Zealand og opplev den fantastiske naturen

Pris New Zealand 1 skoleår – kr.174.995, uavhengig av hvilken av de 4 skolene du velger.

01
Oppstartscamp

3 dagers camp.

Du starter oppholdet på utveksling i New Zealand med en tre dagers forberedelseskurs, hvor du lærer om den New Zealandske kulturen  og frisker opp engelsken. I løpet av dette kurset forbereder du deg til livet i ditt nye land og livet med din vertsfamilie. Det vil  også være diverse aktiviteter. Dette introkurset avholdes i Auckland.

02
Du velger

Ta kontakt med oss og vi hjelper deg med å finne en skole som passer for deg.

03
NZ regerings regulering

​I vårt Classic Plus program på New Zealand er det ingen begrensning på antall utenlanske elever. Derfor kan alle som har drømt om å komme til Kiwienes land få drømmen oppfylt. Under oppholdet bor du hos en vertsfamilie, som skolen har kontakt med.

Whanganui City College i New Zealand

Whanganui City College

Whanganui er en av de eldste byene i New Zealand og har mange historiske bygninger og interessante bygninger.

Fra undergangen i Durie Hill, til Momorial Tower med en fantastisk utsikt over byen, og det fantastiske og regionale museet er det mye historie å se.

Strendene i Whanganui er et tilbud for både lokalbefolkningen og turister, og surfe, sand og sol lokker mange mennesker til å besøke strendene i de varme sommermånedene, knappe 5 minutter med bil fra skolen! Kiwi sommer ville ikke være komplett uten en tur til stranden for å grille og bade!

Whanganui City College er en statlig skole som ligger i hjertet av Whanganui City. Skolen har rundt 330 studenter hvorav 67% av dem indentifiserer seg som Maorier.

Skolen har som mål å sette faglig høye standarder og utfordre studentene sine på utveksling i New Zealand til å nå sitt fulle potensiale, gjennom læringsprogrammer som er selvsydd for å imøtekomme deres individuelle behov.

Pris for ett skoleår: 174.995,- 

Cullinane College i New Zealand

Cullinane College

Cullinane College er en integrert, Co-Educational Secondary School i Whanganui for studenter fra 9-13 trinn med et nåværende elevantall på 325 studenter.

Skolen er stolt av å drive som en nær familie der studenter blir undervist innenfor en ramme av katolske verdier og læresetninger. Cullinane College er høyt ansett i samfunnet for å gi en utmerket standard på utdanning.

Selv om denne skolen er basert på katolske verdier, er ikke elevene pålagt å være religiøse eller katolske. Det er en religiøs komponent på skolen, men elevene synes dette er interessant å lære om og føler på ingen måte noe press for å bli katolsk.

Hvis du ser etter en skole som tilbyr en ekte New Zealands opplevelse i et typisk New Zealands område, er Whanganui City College eller Cullinane College de beste mulighetene for deg.

Pris for ett skoleår: 174 995,- 

Manawatu College i New Zealand

Manawatu College

Manawatu College er en statlig finansiert undervisningsskole som ligger i byen Foxton.

Skolen har et nåværende elevantall på 280 studenter med et utmerket forhold mellom lærer og elev som gir mulighet for positive samspill.

Studentene setter pris på inkluderende kultur, familieatmosfæren og positive forhold til skolen. Skolen tilbyr over 50 alternativer for fritids og sportslige muligheter.

Foxton er en blomstrende bydel i Manawatu-distriktet. Foxton er omgitt av nord, øst og sør av landbruks- og pastoralt jordbruk, og støtter også en rekke kommersielle og servicenæringer.

Det største shoppingområdet og attraksjonene ligger ett kvartal fra SH1 ved siden av Manawatu River Loop på den nordlige bredden av Manawatu River.

Pris for ett skoleår: 174 995,- 

Gore High School i New Zealand

Gore High School

Gore High School er en statlig finansiert skole for elever fra 9-13 trinn. Skolen ligger i hjertet av Gore og har et elevantall på rundt 490 elever.

Skolen har en stolt tradisjon og rykte som en skole som fremmer pedagogisk dyktighet og høye prestasjonsnivåer.

På Gore High School har de et vennlig innbydende miljø med gjensidig respekt. Internasjonale elever på utveksling i New Zealand oppfordres til å bli fullt oppslukt av skolens liv.

Studentene har fordel ved at det er små klasser, entusiastiske og dedikerte lærere, et sterkt faglig program og et bredt spekter av kulturelle og sportslige aktiviteter.

Queentowns, New Zealand Adventure Capital, ligger bare 2 timers kjøretur unna. Eller hvis du ønsker å tilbringe en dag på ski på at av New Zealands fantastiske skianlegg, kan du enkelt få tilgang til dette fra Gore.

Pris for ett skoleår: 174.995,- 

Søk om plass til ditt High School opphold i New Zealand nå!