Om MyEducation

Hvem er vi og hva kan vi tilby?

Om MyEducation

MyEducation er en 100% danskeid organisasjon med mange års erfaring. Siden 1995 har vi hjulpet unge mennesker med å reise til utlandet: på High School i utlandet

Vår misjon er å fremme unges kulturelle og språklige forståelse samt å styrke deres faglige kompetanse til deres videre utdannelse.

Vi sender unge i alderen 15-35 år til store dele av verden og våre programmer henvender seg til videregående elever.

MyEducation har hovedkontor på Axeltorv i København, og alle våre ledende medarbeidere er voksne personer med over 20 års erfaring i reisebransjen og/eller har jobbet med uddannelse.

Til å understøtte våre programmer har vi vårt eget reisebyrå –RejseSpecialisten – hvor vi får billige flybilletter hos de beste flyselskapene.

I 2012 åpnet MyEducation kontor i Norge og i 2013 i England.

Vi har kontor i Lillestrøm, rett på shoppingsenteret og i nærheten av både tog og buss. Her er det to faste ansatte som sitter klar til å hjelpe deg med påmelding, infomøter, o.l.​

  • Vi tilbyr følgende:
    • High School opphold – For deg som er ferdig med Vg1 og som lengter etter å komme vekk hjemmefra som gjerne ønsker å bli flytende i et fremmedspråk og samtidig leve og bo i en fremmed kultur.
    • Au Pair i USA – For deg som er er mellom 18-26 år, elsker barn og gjerne vil bo i og oppleve USA og den amerikanske kultur.
    • Bli vertsfamilie – For familier som ønsker å ha en utvekslingselev boende.
Myeducation - Studer i udlandet