Vi søker vertsfamilier til…

Hvert år mottar vi utvekslingselever i alderen 15-18 år fra store deler av verden.

Vi søker etter utvekslingsstudent vertsfamilier som kan være vertsfamilie for våre utvekslingselever i 3, 5 eller 10 måneder.
Se informasjon om våre elever nedenfor og litt om deres interesser og hvorfor de vil til Norge.
Send gjerne en interessemail til info@myeducation.no, eller ring oss på telefon 99281300 man til fre fra 9-16

16-årig tysk jente – Sep/Okt 2022 - Juni 2023

Interesser: musikk, orkester (fagott/kontrabass), trene, lese, tegne/male, hekle, bake, synge

Hun kom til Norge i august 2022, bor hos en velkomstfamilie og skal være her til skoleslutt i juni.

Aktiviteter på fritiden anbefaler vi alle å bli med på. Det må hun selv betale for, samt lommepenger til alt fra kino, klær, sko og transport til/fra skole

Lotta har siden august bodd hos en velkomst familie i Trondheim, og har begynt på videregående der. Hun trenger en ny vertsfamilie  resten av skoleåret snarest mulig.

Hun er åpen for å flytte til et annet sted i landet, enten det er i by eller bygd, nord,sør, øst eller vest i Norge, så lenge det er en familie som kan ta henne inn. Det må også være en videregående skole der, innenfor en times reisevei med skolebuss eller liknende.

I Tyskland bor huns sammen med sine foreldre og tvillingsøster i en liten by i Tyskland. Tvillingsøsteren er også på utveksling i Norge. Hun har også en bror som er på utveksling i Frankrike dette året, samt ei storesøster som har flyttet hjemmefra. Musikk utgjør en stor del av hverdagen for hele familien, da begge foreldrene er musikere. Lotta spiller både fagott og kontrabass i orkester, og tar spilletimer utenom. Hun er også med i skolekoret på kunstskolen hun går på. Familien har flere ganger vært på ferie i Norge, og hun elsker den norske naturen og klangen i det norske språket!

Hun skal gå på en skole i nærheten av den nye vertsfamilien, i Vg1 på studiespesialisering!

Tysk gutt - 16 år - okt/nov 22 til juni 23

Interesser: bordtennis, tennis, badminton, gitar padle kajakk, lese bøker, dataspill, alpin, vil gjerne prøve langrenn

Han kom til Norge i august 2022, bor nå hos en velkomst familie,  og skal være her til juni 2023.

Aktiviteter på fritiden anbefaler vi alle å bli med på. Det må han selv betale for, samt lommepenger til alt fra kino, klær, sko og transport til/fra skole

Jakob er utvekslingselev i Norge dette året, og går i Vg1 på studiespesialsering i Vestfold. Vi søker etter en ny vertsfamilie til han i området Tønsberg – Horten fra okt/nov, så han kan fortsette på samme skole.

I hjemlandet bor han i Nord Tyskland med foreldrene sine og storesøsteren. På fritiden liker han å spille bordtennis, og han spiller i en klubb 2 ganger i uka, og spiller turneringer. Han spiller også badminton og tennis, men det er kun på hobbybasis. Andre interesser han har er å spille gitar, som har gjort siden han var 6 år.

Han liker også å padle kajakk, stå alpint i ferier og vil gjerne prøve langrenn i Norge.

Favorittfagene er: Matematikk og programmering