Vi søker vertsfamilier til…

Hvert år mottar vi utvekslingselever i alderen 15-18 år fra store deler av verden.

Vi søker etter familier som kan være vertsfamilie for våre utvekslingselever i 3, 5 eller 10 måneder. Se informasjon om våre elever nedenfor og litt om deres interesser og hvorfor de vil til Norge. Send gjerne en interessemail til info@myeducation.no, eller ring oss på telefon 99281300 man til fre fra 9-16

16- årig Tysk jente – Des 2020 - Juni 2021 - i Porsgrunn/Skien området

Samantha er interessert i;  frivillighetsarbeid, tegne, male, Eurovison song contest, lese, skrive

​Hun kommer til Norge i August 2020 og skal være her til juni 2021. Hun kommer til Norge i August 2020 og skal være i Porsgrunn/Skien fram til Juni 2021. Hun skal bo hos en velkomstfamilie, men vi trenger en vertsfamilie resten av året fra desember i samme område, så hun kan beholde skoleplassen og det sosiale nettverket hun har fått til da.

Aktiviteter på fritiden anbefaler vi alle å bli med på. Det må hun selv betale for, samt lommepenger til alt fra kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv

Samantha kommer fra Tyskland hvor hun bor sammen med sin mor, en yngre bror, en yngre søster og en hund.

Hun beskriver seg selv som en kreativ, humoristisk og vennlig jente. Favorittfagene hennes er for det meste språk, som f.eks. Engelsk og Fransk men hun liker også fagene biologi og geografi.

Annen hver tirsdag hjelper hun til med frivillighetsarbeid hvor hun møter andre mennesker som har mistet en de er glad i eller om de bare vil være sosiale. Hun er veldig glad i musikk og interesserer seg for sangene fra sangkonkurransen Eurovision Song Contest.

Hun gleder seg til å komme til Norge og bli kjent med norsk kultur og lære ett nytt språk.

Samantha skal gå på en skole i nærheten av vertsfamilien, på Vg2.

16- årig Italiensk Jente – Januar 2021 - April 2021

Arianna er interessert i å: tegne, lese bøker, male, klatre på fjellet, trene på treningssenter og å høre på musikk.

Hun kommer til Norge i januar 2021 og skal være her til april 2021

Aktiviteter på fritiden anbefaler vi alle å bli med på. Det må hunselv betale for, samt lommepenger til alt fra kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv

Arianna kommer fra nord Italia hvor hun bor sammen med storebroren sin og foreldene sine i en liten by.  Hun er glad i dyr og har en hund som heter Margot.

Hver sommer hjelper hun familien sin med en fjellhytte som bestefaren hennes åpnet for mere enn 30 år siden. Hun har tilbrakt masse tid her på fjellet siden hun var liten. Hun interesserer seg for kunst og har alltid blitt fasinert av naturen. Hun har ønsket å gå på en kunst skole fordi hun er en veldig kreativ og nysgjerrig person.

Hun valgte å dra på utveksling fordi hun ønsker å lære mer om den norske kulturen. Hun ser også frem til et år hvor hun kan utvikle seg personlig og lære seg til å bli mer ansvarlig og trygg på seg selv.

Arianna skal gå på en skole i nærheten av vertsfamilien, på VG2.

16 - årig Tysk jente – Desember 2020 - Juni 2021 - i Alta området

Juliana er interessert i; klatre, lese, capoeira, tegne

​Hun kommer til Norge i August 2020 og skal være i Alta fram til Juni 2021. Hun skal bo hos en velkomstfamilie, men vi trenger en vertsfamilie resten av året fra desember i samme området, så hun kan beholde skoleplassen og det sosiale nettverket hun har fått til da.

Aktiviteter på fritiden anbefaler vi alle å bli med på. Det må hun selv betale for, samt lommepenger til alt fra kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv.

Juliana bor i en liten by, sentralt i Tyskland. Hun bor sammen med foreldrene sine, og selv om hun er enebarn så har hun en stor familie og liker å tilbringe tid sammen med dem.

På fritiden liker hun å være med familie og venner. Hun er også veldig glad i å høre på musikk, men også å lese, gjerne historiske noveller eller fantasy som f.eks. Harry Potter. Favorittartistene hennes er Imagine Dragons, Michael Jackson og Alan Walker, perfekt da Alan Walker kommer fra Norge.

Hun er veldig aktiv og hun liker og klatret en del, både ute og inne. Hun er medlem i en Capoeira klubb, en sport som regnes for å være Brasils nasjonalsport og beskrives ofte som en «kampdans».

Hun er også veldig interessert i norsk natur, det vakre landskapet og friluftslivet Norge har å by på. Hun er åpen for å lære norsk, og har allerede begynt med å studere noe norsk  hjemme.

Juliana skal gå på en skole i nærheten av vertsfamilien i Vg1.

15- årig Tysk jente – Oktober 2020 - Juni 2021

Laura er interessert i; stå på rulleskøyter, sykle, kunst/håndarbeid, skøyter, være sosial med frivillighetsarbeid/ungdomsklubb, skoleklubb ol.

Hun kommer i oktober 2020 til skoleslutt i juni i 2021.

Aktiviteter på fritiden anbefaler vi alle å bli med på. Det må hun selv betale for, samt lommepenger til alt fra kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv.

Laura kommer fra Tyskland, og til Norge til i oktober 2020, og skal være her på utveksling resten av skoleåret.

Hun bor på et tettsted med foreldrene sine, lillesøsteren og lillebroren sin og katten deres. Hun er glad i å være ute, og står gjerne på rulleskøyter. Hun har prøvd ski før, men liker å gjøre nye ting, og vil gjerne prøve langrenn, alpin og snowboard på utveksling i Norge. Laura er en positiv jente med mye omsorg for andre, og liker å delta i frivillighetsarbeid. Laura er vant til å hjelpe til hjemme med å holde rommet sitt rent og ryddig, ta ut søpla, ta vare på katten ol. Hver sommer de siste årene har hun vært på en sommercamp uten familien, og er med i en skoleklubb, og i ungdomsklubben i kirka.

Hun trives på skolen og favorittfagene er naturfag, matte og kjemi.

Hun skal gå på en skole i nærheten av vertsfamilien, i Vg1.

16-årig Tysk jente – Januar 2020 - Juni 2021

Lotta er interessert i; å drive med teater og skuespill, musikk, svømming, badminton, og hun spiller piano.

​Hun kommer til Norge i Januar 2021 og skal være her til Juni 2021

Aktiviteter på fritiden anbefaler vi alle å bli med på. Det må hun selv betale for, samt lommepenger til alt fra kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv.

Lotta bor i en liten by i Vest Tyskland sammen med sine foreldre, en eldre bror og to marsvin. Hun er veldig glad i barn og sitter ofte barnevakt på fritiden.  Hun liker også å være med venner og gjerne ta en tur på kino.

Hun ser frem til å bli kjent med en ny kultur og er fasinert av det Norske landskapet. Hun har allerede startet å lære seg norsk via App og håper å kunne snakke litt før hun kommer hit.

Lotta skal gå på en skole i nærheten av vertsfamilien, på Vg1.

16 årig australsk jente - JANUAR 2021 - NOVEMBER 2021

Nieva er interessert i; Dans, ski, friluftsliv

Hun har danset siden hun var 2 år gammel og danser både klassisk, jazz og moderne dans. Hun har spilt klarinett. Ellers har hun vokst opp i en del av Australia hvor det er høye fjell og har stått alpint hver vinter og noe langrenn.

​Hun kommer til Norge i Januar 2021 og skal være her til November 2021

Aktiviteter på fritiden anbefaler vi alle å bli med på. Det må hun selv betale for, samt lommepenger til alt fra kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv.

Nieva bor sammen med sine foreldre, en yngre bror og en storebror som jobber som IT tekniker, og en liten hundevalp. Ting hun pleier å gjøre sammen med familien sin er skikjøring, camping, gå turer, se på sport, bordspill, svømme.

Hun ønsker å komme til Norge for å bli kjent med kulturen, lære språket, bli kjent med vertsfamilien, naturen her, skolen og få nye venner.

Hun er en aktiv jente, spesielt dansen er det hun gjør mest. Hun har vært med i flere skoleoppsetninger med teater/dans, og andre danseforestillinger andre steder.

Nieva skal gå på en skole i nærheten av vertsfamilien, i Vg1.

16 ÅRIG AUSTRALSK JENTE - JANUAR 2020 - JUNI 2021 - Holdt av til en familie

Kiara er interessert i: dans, sang, teater, friluftsliv og camping,
spille ukulele og piano, musikaler, nettball på skolelaget.

​Hun kommer til Norge i August 2020 og skal være her til Januar 2021

Aktiviteter på fritiden anbefaler vi alle å bli med på. Det må hun selv betale for, samt lommepenger til alt fra kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv.

Kiara bor i den sørlige delen av Australia ikke så langt fra havet, med sine foreldre og storesøster.
Foreldrene jobber i en internasjonal hjelpeorganisasjon og søsteren studerer på universitetet.
De har også noen kjæledyr som hund, kanin og kyllinger.

Familien liker å dra på campingturer i bushen men også på strender hvor de surfer sammen. Familien bodde 6 år på en øy i Stillehavet som heter Vanuatui forbindelse med jobbene sine. Hun er av irsk opprinnelseog liker folkedans godt, og hun er også involvert i teater grupper og står på scenen på ulike musikaler som det Trollmannen fra Oz ol. Hun liker å spille ukulele, synge og spille piano. Hun spiller netball på skolelaget, og er engasjert i debatter på skolen ol. Hun ønsker å lære seg litt norsk før hun kommer, og gleder seg til
å bli del av en norsk vertsfamilie, gå på skole her og få venner.

Hun skal gå på en skole i nærheten av vertsfamilien, på Vg1.

17 - årig italiensk gutt – Januar 2021 - 2021 Juni

Filippo er interessert i; Speider, teater, tennis, svømming

​Han  kommer til Norge i januar 2021 og skal være her til juni 2021

Aktiviteter på fritiden anbefaler vi alle å bli med på. Det må han selv betale for, samt lommepenger til alt fra kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv.

Filippo kommer fra nord Italia, hvor han bor sammen foreldrene sine og storebroren som går på universitet.

På fritiden liker han å være sammen med venner, og med familien. Han ser gjerne på filmer med familien. Han liker å være med i speideren, spille tennis (det har han kun gjort siste året), og et med i en teater gruppe gjennom flere år som han har stor glede av.

Favorittfagene på skolen er matte, fysikk og kjemi. Han klarer seg bra på skolen, og er ellers en utadvendt og sosial person.

Han ser frem til et opplevelsesrikt år i Norge, og ønsker å oppleve en ny kultur, nye mennesker og lære seg norsk.

Han skal gå i Vg2 på en videgående skole i nærheten av vertsfamilien.

16- årig italiensk jente – Januar 2020 - Juni 2021

Anna er interessert i;  volleyball, tennis, svømming, venner, hund, familie, se sport på tv,  kino

Hun kommer til Norge i August 2020 og skal være her til juni 2021

Aktiviteter på fritiden anbefaler vi alle å bli med på. Det må hun selv betale for, samt lommepenger til alt fra kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv

Anna bor på en vakker øy i Italia sammen med foreldrene sine, storesøsteren og med hunden deres.

Hun liker å være aktiv med sport enten det er svømming, tennis, volleyball eller annen sport. Hun liker å lære nye språk og bli kjent med nye kulturer, og ser fram til å bli kjent med Norge, utvikle seg som person, se verden fra et nytt perspektiv, få nye venner, og bli del av en norsk familie. Hun liker også å se nye filmer på kino, se sport på TV, høre på musikk, reise, shoppe, og få nye venner. Hun er vant til å sitte barnevakt.

Hun skal gå på en skole i nærheten av vertsfamilien, i Vg2