USA – Public Preferred

High School udveksling i USA - Public Preferred

Public Preferred USA: Statsskole, hvor du ønsker at være

Hvorfor velge Public Preferred?

Hvis du har preferanser for den offentlige skolen du ønsker å delta på, og hvor du vil bo i USA, er Public Preferred-programmet noe for deg. Dette programmet gir deg muligheten til å velge skoledistriktet eller skolen som oppfyller dine utdannings- og personlige behov. Uansett hva du ønsker fra skoleopplevelsen, har vi skolen eller skoledistriktet som passer for deg. Vær oppmerksom på at eleven ikke kan velge en bestemt skole innenfor et distrikt.

Dette programmet er kun tilgjengelig i ett år. Du kan imidlertid tilbringe ett år på en offentlig skole og deretter bytte til en privat skole. Et begrenset antall skoler tillater at studenten blir uteksaminert fra skolen, men dette avhenger av dine akademiske resultater før du kommer til USA. Elevene må forvente å jobbe hardt i utvekslingsåret sitt for å oppnå de nødvendige studiepoengene for å motta videregående skolediplom, dersom de håper å bli uteksaminert det året.

Public Preferred-programmet er dyrere enn vårt klassiske utvekslingsprogram, da det kreves betaling til skolen for din opptak, og vertsfamilien blir også kompensert for å sikre at vi kan finne en familie i ditt valgte distrikt. Vår samarbeidspartner samarbeider med 65 forskjellige skoledistrikter over hele USA, så spør oss hvis du ikke ser en skole nedenfor som oppfyller dine preferanser.

Fordeler med Public Preferred-programmet:

  • Valgmuligheter! Du velger ikke bare ett skoledistrikt basert på dine personlige preferanser.
  • En liste over skoledistrikter blir gitt basert på dine krav og behov.
  • Kontinuerlig opptak – opptak aksepteres frem til juli hvert år for ankomst i august.
  • Studenter med allergi mot dyr og spesielle kostbehov kan inkluderes.
  • Mulighet til å bli uteksaminert under avslutningsseremonien er mulig ved noen skoler over ett år.
  • Enkelt plassering og/eller eget rom er tilgjengelig mot ekstra kostnad.
  • Kan plasseres hos en vertsfamilie som bor i USA.

Her er noen eksempler på de offentlige skoledistriktene vi tilbyr. Hvis du ønsker å se en fullstendig liste, vennligst kontakt kontoret.

Vær oppmerksom på at vertsfamilieplasseringer vanligvis er delt på dette programmet, noe som betyr at du blir plassert i et hjem med en annen (ikke-norsk) utvekslingsstudent. Det er også sannsynlig at du vil dele et rom. Hvis du foretrekker å ha et eget rom eller en enkelt plassering, kan du velge å betale en ekstra avgift for å garantere disse alternativene.

Udvekslingsstudent pris - USA

VIL DU HA FLERE ALTERNATIVER TIL EN LAVERE PRIS?

 

Nå kan vi tilby flere ulike alternativer for å delta på en offentlig eller privat skole i USA til en lavere pris, med flere valgmuligheter tilgjengelig. Hvert av våre programmer gir deg forskjellige valg du kan ta.

Sjekk ut våre andre programmer og avgjør hvilket som passer best for deg!

State: Arizona

Mesa Public Schools, Phoenix

Mesa ligger på den nordøstlige siden av Phoenix, Arizona, og er perfekt hvis du leter etter en opplevelse i en større by i stedet for en mindre by. Mesa Public Schools er et prisvinnende skoledistrikt med høye akademiske forventninger. Dette er det fjerde største skoledistriktet i delstaten Arizona og tilbyr flere avanserte plasserings- og æreskurs, samt mange valgfag. Nydelige naturopplevelser som Sedona og Grand Canyon ligger bare noen timer unna Phoenix-området. Dette skoledistriktet tilbyr også eksamen for internasjonale studenter.

State: California

El Camino Real Charter School, Woodland Hills

El Camino er en av våre mest populære skoledistrikter og ligger rett utenfor Los Angeles. I 2009 ble El Camino utnevnt til en California Distinguished School av Californias undervisningsdepartement. Denne skolen har mye å tilby studenter når det gjelder akademikere, med et bredt utvalg av kurs, inkludert over 20 Advanced Placement-kurs og flere æreskurs. Det er mange klubber og etter-skole-aktiviteter som du kan delta i, og skolen er spesielt kjent for sin dramaforening. El Camino gir sine studenter muligheten til å delta i fremragende akademier innen kunst og design, underholdningskarrierer, STEM (vitenskap, teknologi, ingeniørvitenskap og matematikk) og utøvende kunst. Charter High School har også fantastiske sportsprogrammer som har mottatt flere priser og anerkjennelser.

State: California

Torrance Unified District, Torrance

Med vakre campuser, en rik historie og gjenkjennelig arkitektur som har blitt vist på flere amerikanske TV-programmer, er TUSD et fantastisk distrikt å delta i for et utvekslingsprogram og er en av de beste vi tilbyr i vårt nettverk. Distriktet har en solid læreplan med et utvalg av AP- og æreskurs som studenter kan ta hvis de søker en akademisk utfordring. I tillegg har skolen mange klubber, aktiviteter og kunstprogrammer. Distriktet ligger i hjertet av South Bay i den sørvestlige delen av Los Angeles County. Torrance er også mindre enn 2 miles fra stranden og veldig nær Los Angeles.

State: California

Chino Valley Unified District, Chino

Chino Unified School District har mottatt statlig og nasjonal anerkjennelse for kvaliteten på sitt utdannelsesprogram. Skolene i dette distriktet har fantastiske kunst- og sportsprogrammer. Deres basketballprogram førte Huskies til en nasjonal tittel i 2015-16 med en spennende form for basketball som resulterte i 18 kamper med 100 poeng, noe som tangerte en statsrekord. Distriktet huser nasjonalt anerkjente musikkorps og tilbyr elevene et bredt utvalg av valgfag. Chino er et utmerket reisemål for de som elsker kunst og kultur, samt for de som trives i åpne områder. Chino er et samfunn rikt på tradisjon, kultur og mangfoldighet. Med sin sjarmende, hjemlige atmosfære byr Chinos landskap på vakre nabolag. Chino har to ganger mottatt den prestisjetunge tittelen «100 Best Communities for Youth,» noe som gjør det til det ideelle stedet for unge utvekslingsstudenter. Bare F-1-studenter kan delta i JV-sport.

State: Florida

Indian River Charter High School, Vero Beach

Indian River Charter High School i Vero Beach er en av våre mest populære skoledistrikter. Skolen ligger i nærheten av Vero Beach i Florida. Denne Charter-skolen har mye å tilby studenter når det gjelder akademikere, med et bredt utvalg av kurs, inkludert over 20 Advanced Placement-kurs og flere andre æreskurs. Det er også mange klubber og etter-skole-aktiviteter som du kan delta i, og skolen er spesielt kjent for sitt teatermiljø. Indian River Charter High School gir studentene muligheten til å delta i fremragende akademier innen kunst og design, underholdningskarrierer, STEM (vitenskap, teknologi, ingeniørvitenskap og matematikk), og visuelle og utøvende kunstarter. Skolen har også fantastiske sportsprogrammer som har mottatt flere priser og anerkjennelser.

DESSUTEN ER DET MULIGHET FOR OPPHOLD I 10 UKER I AUGUST OG JANUAR.

State: Florida

Heritage High School, Vieira

Brevard County School District, som Heritage High School er en del av, er rangert som det 10. beste distriktet i hele delstaten Florida og det 9. beste distriktet for studentidrettsutøvere. Denne skolen tilbyr fremragende STEM- og kunstprogrammer som komplementerer en flott læreplan med et bredt utvalg av dobbeltinnskrivingskurs, Advanced Placement- og æreskurs, samt mange karriereorienterte muligheter. Den vakre 65 hektar store campusen inkluderer toppmoderne sportsfasiliteter, klasserom utstyrt med den nyeste teknologien, samt plasser der studenter kan utforske kunstneriske interesser og delta i andre ekstracurriculære aktiviteter. Palm Bay, Florida, som ligger langs Atlanterhavskysten, er en vakker by med ulike underholdningsmuligheter og utendørsaktiviteter. Dette området har flere strender, kanaler og parker. Fiske, surfing, seiling, rulleskøyter og tid ved kysten er ideelle aktiviteter i det varme klimaet. Orlando, hjemmet til Disney World, ligger kun en times kjøretur unna! I delstaten Florida kan kun heltidsstudenter delta i idrett.

State: Idaho

Bonneville Joint School District, Idaho Falls

Bonneville er et av våre populære distrikter på grunn av sitt fremragende prisnivå. Idaho Falls er en mindre by omgitt av vakre fjell, innsjøer og skoger. Bonneville High School har sett mange internasjonale studenter vandre gjennom sine ganger de siste årene, og studentene har alltid hatt fantastiske utvekslingsopphold her. Mange entusiastiske vertsfamilier i området fører også til raske plasseringer for søkere. Distriktet er det femte største i Idaho og gir studentene de beste utdanningsmulighetene og er en leder innen innovasjon i klasserommet. Studenter kan bare delta i Junior Varsity Sports (trinn 9-10). DESSUTEN AKSEPTERES OPPHOLD PÅ 12 UKER I AUGUST, NOVEMBER OG MARS.

State: New Jersey

Central Regional High School, Bayville

Plassert på en 98 hektar stor campus, sentralt mellom Philadelphia og New York City, ved den vakre New Jersey Shore, er Central Regional High School en av de beste offentlige videregående skolene i delstaten New Jersey. De har tidligere ønsket mange internasjonale utvekslingsstudenter velkommen. Med kurs i kreativ skriving, journalistikk, musikkteori og studio kunst gir Central Regional kunstinteresserte studenter muligheten til å forfølge sine interesser i en fantastisk pedagogisk atmosfære. Videregående skolen tilbyr totalt 39 æres- og Advanced Placement-kurs for å forberede studenter på de akademiske utfordringene ved høyere utdanning. Den store campusen har også idrettsfasiliteter for de mange lagene som internasjonale utvekslingsstudenter kan delta i.

State: New York

Queensbury High School, Queensbury

Queensbury High School er en av våre nyeste tilskudd og en av de best rangerte skolene i delstaten New York. QHS har mye å tilby, fra kunst, mote og interiørdesign til metallarbeid, skulptur og visuell mediekunst. Distriktet tilbyr over 25 idrettsgrener fordelt på tre sesonger og har utmerkede idrettsprogrammer. Queensbury High School ligger i en livlig og malerisk småby utenfor Lake George i nordlige New York. Med Adirondack-fjellene i Warren County like ved, gir Queensbury en bemerkelsesverdig mengde muligheter, inkludert fornøyelsesparker, golfbaner og langrennsløyper. De mange lokale innsjøene i området gir perfekte muligheter for svømming, kano og båtliv. Queensbury forventer at alle utvekslingsstudenter deltar i idrett. Deltakelse i idrettsprogrammet er et krav fra distriktet.

State: Washington

Tacoma Public Schools, Tacoma

Tacoma er den nest største byen i delstaten Washington, rett sør for Seattle. Den ligger ved Puget Sound, et stort havområde som åpner seg mot Stillehavet. Tacoma har noen av de beste skolene i USA med mange akademiske- og sportsprogrammer, samt fritidsaktiviteter som internasjonale studenter er velkomne til å delta i. Tacoma-studenter kan delta i opptil 21 ulike idretter. Deres fantastiske idrettsprogram har ingen begrensninger for F1-studenter når det gjelder deltakelse i idrett. Stadium High School har et fremragende vannpoloprogram, og Foss/Mount Tahoma videregående skoler har et sesongbasert cheerleading-program og krever ikke at elevene prøver det på våren det foregående skoleåret, som mange andre distrikter og skoler gjør.

State: Washington

Seattle Public Schools, Seattle

Seattle er en av de mest ikoniske byene i USA – en fantastisk og kunstnerisk by med mye å utforske; det er også mange fantastiske utendørsområder å utforske. Dette er det perfekte distriktet for studenter som ønsker å oppleve livet i en større amerikansk by. Seattle Public Schools er kjent for deres omfattende matematikk- og naturvitenskapsprogrammer. Seattles studenter forbereder seg til college, karriere og livet ved å fullføre kurs i matematikk. Teknologien i naturvitenskapelige klasserom gir verktøy for kreativ diskusjon, meningsdannelse og dyp læring. Seattle er også kjent for sitt utmerkede idrettsprogram med flere muligheter og topp moderne fasiliteter. Med områdets sterke basketkultur har Seattle Public Schools vunnet 3 delstatsmesterskap på syv år og har til og med idrettsprogrammer trent av tidligere NBA-spillere.

State: Wisconsin

Green Bay Area Public Schools, Green Bay

Hjemmet til det berømte amerikanske fotballaget Green Bay Packers, har en enorm fotballkultur. Grunnlagt i 1919 er de 13 ganger nasjonale mestere, Green Bay Packers, det eneste NFL-laget som eies av sine fans. Dette er grunnen til at Packers er kjent over hele verden for sitt spesielle bånd til fansen og samfunnet. Lambeau Field Stadium, som ligger i byen og konsekvent rangeres som #1 for «fanasjonsopplevelsen,» er en av de mest legendariske og hellige stadionene i USA. Offentlige turer på stadion er tilgjengelige året rundt, unntatt på kampdager. Mange studenter velger Green Bay på grunn av livskvaliteten, familiens verdier og det sterke samfunnet – og ikke minst områdets smittende ånd og personlighet. Skoledistriktet gir internasjonale studenter mange muligheter til å delta i klubber og ekstracurriculære aktiviteter. Idrettsprogrammene deres er utmerkede, og vi har hatt mange studenter som har spilt på idrettslagene deres.

Påmeld deg et utvekslingsprogram med USA Public Preferred i dag!