Dra på High School

Få en opplevelse for livet


HIGH SCHOOL

Det er en fantastisk spennende tid, når du er mellom 15-17 år

Du er nesten voksen og lengter etter å stå på egne ben, du har frem for alt en drøm om å  se og oppleve verden. Som utvekslingselev på High School har du muligheten til å studere i utlandet og oppleve verden på egen hånd, under trygge forhold og samtidig forbedre ditt faglige nivå og bli flytende i et annet språk.

High School Introduksjon

Du kan reise etter Vg1  og ta Vg2 i utlandet.  Uansett når du reiser på High School i utlandet så kommer du styrket hjem- både personlig og faglig.

Du kan lese mer om High School programmene og om de forskjellige destinasjonene  i vår  brosjyre eller gå til våre  destinasjoner her.​

Brosjyren kan du hente her når det passer deg. Vi krever ikke navn og adresse, m.m. for at du får adgang til brosjyren. Du kan derfor lese og hente brosjyren uten at vi kontakter deg.

LAST NED HIGH SCHOOL BROSJYRE

Vent ikke for lenge, for det er restriktive aldersgrenser for å komme på et High School opphold.

Landene har også kvoter for hvor mange utvekslingselever de vil ha på studie i utlandet, og noen land blir raskt utsolgt. Generelt gjelder det at jo tidligere du søker jo bedre – så har vi også god tid til å finne en vertsfamilie og en High School til deg når du skal studere i utlandet.​

Merk, det er INGEN tilmeldings- eller intervju avgift hos MyEducation, og vi har heller ikke skjulte gebyrer i form av flyskatter eller lignende.

Jeg trives veldig godt, synes det er rart at jeg allerede er halvveis.

​Vertsfamilien og jeg har det alltid veldig morsomt sammen, og de er veldig flinke til å hjelpe meg å komme meg de stedene jeg ønsker! Vi har mye til felles og finner på mange aktiviteter, som å møte familievenner og dra på skoleaktiviteter osv.

Selma, 17 år fra Norge

Er du interessert i et High School opphold?

Vil du selv være med å bestemme hvor du skal bo? Så har du følgende muligheter:

Hos MyEducation kan du velge den region du helst vil plasseres i. Det er gratis regionsvalg hvis du melder deg på senest d. 1. desember , deretter vil prisen være kr. 5.500,- såfremt det er ledig plass. Du kan velge mellom West, Central, South eller East. Du kan også velge 3 stater du helst vil plasseres i (unntatt Hawaii og Alaska). Det koster kr. 7.000,- for statsvalg, hvis du melder deg på senest d. 1. desember , deretter vil prisen være kr. 11.000,- såfremt det er ledig plass.

Vi kan også hjelpe deg hvis du selv har funnet en vertsfamilie. Dere kan ikke være i slekt, og begge vertsforeldre kan ikke være norske, siden språket i familien skal være vertslandets. Vi refunderer etter kr. 5.000,- når du har kommet hjem, hvis du selv kommer med en vertsfamilie, som kan godkjennes til programmet og dersom alt går fint under oppholdet. En Direct Placement forutsetter at den lokale High School kan ta deg opp til et studie i utlandet og at det finnes en lokal kontaktperson til deg.

USA, Australia, Canada. I dette programmet velger du akkurat det skoledistriktet og den staten du vil til. Du velger blant de skoledistriktene, som er med Preferred programmet. Du kan på forhånd orientere deg om de aktiviteter som er på skolene i distriktet. Det eneste vi så mangler er å finne en vertsfamilie i skolens område.

Med Private High School Preferred kan du velge akkurat den skolen i programmet som du ønsker. De private skolene vil gjerne ta opp utenlandske elever som ønsker å studere i utlandet.

Blogg

Tidligere elever forteller