Tyskland

High School opphold i Tyskland

81 millioner mennesker kan ikke ta feil

Bli utvekslingsstudent i Tyskland og få med deg god tyskkunnskap

Hvis du kun kjenner Tyskland fra lange bilturer gjennom landet på vei mot sydlige feriemål, så skulle du prøve å ta ett år som utvekslingsstudent i Tyskland, hvor du får mulighet til å oppleve hva landet kan by på utenfor motorveien.

Les også om at bli: Udvekslingsstudent i Spania

​Du finner de vakreste landskapene, sjarmerende byer, folkelige tradisjoner, flinke mennesker og et meget innholdsrikt kultur. Du finner moderne byer og ny arkitektur side om side med tradisjoner. Så du kan ikke unngå å oppleve noe som har din interesse.

Naturen er preget av de store elvene som Rhinen, Mosel, Donau og Main. Langs elvene finner du velkledde fjell og gamle slott. Det er stor forskjell på nord og syd, men overalt finner du severdigheter, vekslende natur og arkitektur og lokale tradisjoner. ​

Kulturlivet i Tyskland er spennende, og ikke minst Berlin tiltrekker kunstnere fra hele verden, og også turister som kommer gang på gang fordi de har falt for pulsen i byen.

Se også mulighetene for andre europeiske destinasjoner som for eksempel High school i England.

Se Brandenburger Tor som utvekslingsstudent i Tyskland
Pris Tyskland 1 skoleår – Kr. 97.995,-
02
Skolesystem

Utdannelsesstandarden er høy som du vil oppleve som utvekslingsstudent i Tyskland, og skolene er ofte ikke heldagsskoler. Undervisningen finner sted om formiddagen og slutter i de fleste tilfeller kl. 13:00.

​Der er 3 slags secondary school: ”Hauptschule” (slutter med 9. klasse), ”Realschule” (slutter etter 10. klasse) og ”Gymnasium” (slutter etter 13. klasse). Som i alle andre lande, er det skolen som bestemmer, hvilket klassetrinn du starter på. Det tas hensyn til at du ikke er flytende i språket.

03
Opplev Tyskland

Tysk er det språk som snakkes av de fleste i Tyskland

Søk om plass til ditt High School opphold i Tyskland